Despre SSREI

Descoperă echipa SSREI şi povestea noastră

Cum a început totul

SSREI a apărut pe piaţa din România în 2021, şi, deşi suntem o echipă tânără, suntem foarte pasionaţi de ceea ce facem. Dorinţa de evoluţie ne face să muncim pentru a progesa!

Am apărut pe piață ca o necesitate în sectorul curățării și decontaminarii, într-o perioadă grea, fiind plină pandemie. Dar asta nu ne-a oprit!

 

Am făcut investiții serioase în utilaje și în soluții specializate și personalizate, în funcție de cerințele clienţilor noştri, pe care ne străduim din răspuderi să îi mulţumim.

De la cisterne auto, containere IBC, până la alte produse fabricate din plastic, noi ne ocupăm de igienizarea şi curăţarea lor.

 

 

Igienizare şi Curăţare

9

Vagoane cisternă

Sistemele de curăţare a vagoanelor de tip cisternă trebuie să îndeplinească anumite cerinţe de curăţare din cauza condiţiilor externe şi a mărimii vagoanelor. Noi îndeplinim întotdeauna chiar şi cele mai exigente cerinţe graţie serviciilor şi echipei noastre.

9

IBC

Curăţarea şi reutilizarea containerelor IBC oferă avantaje convingătoare comparativ cu utilizarea lor ca materiale de unică folosinţă. Curăţarea este o contribuţie importantăla protecţia mediului, cât şi în pla economic.

9

Alte recipiente

Ne ocupăm şi de igienizarea şi curăţarea altor tipuri de recipiente şi containere, indiferent de mărime.

ibc-uri şi cisterne curăţate

Clienţi mulţumiţi