Servicii

Descoperă serviciile noastre, duse la cel mai înalt nivel al profesionalismului

Rezervoarele recondiționate sau sh spălate nu pot fi refolosite pentru apă potabilă sau transportul altor produse alimentare întrucat în porii HDPE se pot dezvolta aflatoxine și alte mucegaiuri care pot provoca în timp boli grave. Societatea noastră asigură transportul, spalarea interior – exterior și documentația care atestă efectuarea acestor operațiuni în baza Autorizaţiei de Mediu.

De asemenea, şi autocisternele, în special cele care transportă produse alimentare, trebuie să fie curățate la standarde exemplare. Capetele de spălare pentru curățarea interioară a cisternelor trebuie să fie eficiente, deoarece curățarea mai multor containere de reziduuri face ca duzele să fie supuse unui nivel ridicat de uzură. În trecut, acest lucru ducea la înlocuirea frecventă a duzelor. Aparatele de curățare vechi au un consum foarte mare de apă, contribuind la creşterea costurilor.

Aparatele noastre de curățare sunt ideale pentru spălarea şi igenizarea interioară a cisternelor şi îndeplinesc chiar și cele mai stricte standarde de igienă pentru transportul alimentelor.

Pentru noi, munca eficientă este o prioritate, de aceea ne asigurăm că vă putem oferi servicii de top, reducând considerabil în același timp consumul de apă și energie. Mai mult, pe lângă igienizarea şi curăţarea containerelor IBC şi a cisternelor, noi ne ocupăm şi de orice alte recipiente. Cu ajutorul ultimelor tehnologii şi produselor profesionale, de top, în materie de igienizare şi spălare, echipa noastră vă garantează rezultatele mult dorite. De asemenea, avem siguranţa că nu veţi rămâne dezamăgiţi de serviciile noastre. Contactaţi-ne iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

 

Misiunea noastră

Grija faţă de mediul înconjurător este pentru noi un aspect pe care ne asigurăm să îl luăm mereu în calcul. De aceea, scopul nostru principal îl reprezintă atât satisfacţia clienţilor nostri, cât şi folosirea celor mai blânde metode şi produse, astfel încât natura nu va avea nimic de suferit. 

 

Apelează-ne la

0738 523 868
0758 695 941

Servicii

Igienizare şi Curăţare containere IBC

Igienizare şi Curăţare cisterne auto

Igienizare şi Curăţare alte recipiente 

F.A.Q.

Îţi răspundem la cele mai frecvente întrebări! Cu toate acestea, dacă ai vreo nelămurire, nu ezita să ne contactezi!

Unde vă pot găsi?

Parc Industrial Ploieşti – str. Piramidei nr. 1

Ce preţuri practicaţi?

Vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă face o ofertă de preţ.

Cât timp durează igienizarea şi curăţarea?

Acest lucru depinde mult atât de natura obiectelor ce trebuie igienizate şi curăţate, cât şi de cantitatea acestora.

Ce vă diferenţiază de alţii?

Răspunsul la această întrebare îl puteţi descoperi doar singuri, alegând serviciile noastre 🙂 Pe scurt, noi considerăm că relaţia profesionistă pe care o avem faţă de clienţi, promptitudinea dar şi calitatea serviciilor oferite sunt doar câteva calităţi pe care le posedăm.